Puuru-tuotteet

Puuru PP-1

separator-orange

Puuru PP-1 suksenvoiteluteline on taittuvarakenteinen ja erittäin vakaa rakenteeltaan. PP-1 teline on tarkoitettu yhdelle sukselle. Käyttökuntoon asettaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Säädettävillä profiilikaarilla ja säädettävällä kiinnityskeskiöllä saat parhaan mahdollisen suksen istuvuuden toimenpiteitä varten. Profiilikaarien vastepinnoilla on pehmeät kitkapinnat suksea vasten.

Vakaa runkorakenne ja jalkojen optimaalinen asento luo hyvät edellytykset suksenhoitoon.

Katso lisää

Puuru PP-2

separator-orange

Puuru PP-2 suksenvoiteluteline on taittuvarakenteinen ja erittäin vakaa rakenteeltaan. Se on tarkoitettu kahdelle sukselle samanaikaisesti. Käyttökuntoon asettaminen on nopeaa ja vaivatonta. Työtaso voiteille ja tarvikkeille.

Säädettävillä profiilikaarilla ja säädettävällä kiinnityskeskiöllä saat parhaan mahdollisen suksen istuvuuden toimenpiteitä varten. Profiilikaarien vastepinnoilla on pehmeät kitkapinnat suksea vasten. Vakaa runkorakenne ja jalkojen optimaalinen asento luo hyvät edellytykset suksenhoitoon.

Katso lisää

Puuru PP-Profile

separator-orange

Puuru PP-Profile on teräsrunkoinen, alustaan kiinniruuvattava teline ilman jalkoja. Siinä on samat kaariprofiilit kuin kaikissa muissakin Puuru voitelutelineissä.

 

 

Katso lisää

Puuru PP-Light

separator-orange

PP-Light on puristimilla kiinnitettävä 3-osainen voiteluteline matkakäyttöön. Siinä on samat kaariprofiilit kuin kaikissa muissakin Puuru PP voitelutelineissä.

Katso lisää

Puuru PP-Work Bench

separator-orange

Puuru PP-Work Bench suksenhoitopöytä on kovan luokan väline vaativaan käyttöön. Voiteluryhmien, seurojen ja aktiivikäyttäjien käyttämä raskaansarjan työkalu.

 

 

Katso lisää

Varaosat

separator-orange

Puuru varaosat tai korvaavat osat lähes kaiken ikäisiin Puuru-telineisiin ovat saatavilla meiltä. Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä oikean osan, esim. kiinnityskeskiö, profiilikaari, säätö- ja kiristysnuppiruuvit, jne.

Katso lisää